Haircare

Hårinpackning- Toni&Guy // Hårolja- Moroccanoil // Volymsprej- Kiehls
Inte varje dag jag bloggar om skönhet! Men nu när det är sommar och håret behöver massa vård och när jag dessutom samlat på mig några favoriter så varför inte tipsa om det? Hårinpackningen fick jag av min kusin. Jag använder den någon gång i veckan och den har räckt sen i april (finns fortfarande mycket kvar) och gör håret riktigt babymjukt! Håroljan fick jag av Sara (haha erkänner att jag inte gillar att köpa sånt här till mig själv, men gillar att få). Har inte testat så många håroljor innan men denna är enligt alla test jag läst bäst och hittills kan jag inte annat än att hålla med! Volymsprejen köpte jag chockerande nog själv och är grym för mitt hår som inte alls är ett volymhår, dessutom skyddar den mot solstrålarna.
 
 
 
 
xoxo / M

Alone in world full of snow

Lampa- Ellos // Filt- Zara home // Resten- H&M home
Det är ungefär en månad tills jag flyttar.. ska antagligen bo i en röd stuga på 42kvm helt själv! Haha
Det jag ser mest fram emot vad gällande det är såklart inredningen! Hoppas på vita väggar men har mardrömmar om att det är såna där gulnade furuväggar- oh herre vad jag hatar det! Men om det nu skulle vara furuväggar så får jag väl lösa det på något sätt!
men iallafall så har jag börjat inhandla och spana på inredningsdetaljer som de ovan! H&M home är en klar budgetfavorit och jag har redan beställt en del grejer därifrån- bland annat vasen och ljuskopparna ni ser ovan!
Och vad ska jag säga om kuddarna? - Fick norrlandsfeeling helt enkelt!
 
 
 
 
xoxo / M

Naturals

 
Linne- Filippa K // Plisserad kjol- Bik bok // Väska- Louis Vuitton // Klackar- Jeffrey Campbell // Armband- Sophie by Sophie // Klocka- Michael Kors
 
Idag har jag jobbat från nio till fem. Ovanligt mycket folk för att vara så fint väder så dagen gick sjukt fort! Såg iallafall ut som ovan idag på jobbet! Förutom skorna.. mina fötter hade antagligen dött om jag haft dem på mig medans jag jobbar eftersom man står upp hela tiden!
 
Ps. Blev en beställning av koftan från Acne som jag visade i det förra inlägget. Oups..
 
 
 
 
xoxo / M
 

Mums

Videkissering- Paula Hagerskans 790kr // Clutch i grovt läder- Acne Studios 1500kr // Långkofta- Acne Studios 2200kr
 
Dessa tre grejer suktar jag lite extra mycket efter just nu! koftan är antagligen det köp som känns mest behövligt eftersom den är i mohair och ull så kan den nog hålla mig varm när jag flyttar till norr likt den kan göra sena sommarkvällar på Gotland! Fast ringen och väskan är ju så fina... och går dessutom att ha till allt!
 
 
 
 
xoxo / M

luktärt

Klänning- H&M Trend // Väska- Lindex // Klackar- Wera/Åhlens // Klocka- Michael Kors
Från och med nu ska jag verkligen försöka att blogga mer! Men det är svårt ibland när man jobbar och inte orkar ta några fina bilder och sen när man väl tar några fina bilder så tar det en timme att få upp ca 8bilder.. (måste rensa datorn alternativt köpa en ny dator).
 
På tal om något helt annat så flyttar jag till Lannavaara om lite mer än en månad. Lannavaara är en by nordost om Kiruna och har ca 90invånare. Och det låter ju helt j*vla sjukt men jag ska alltså plugga till ädelstenstekniker där uppe. Man får lära sig slipa ädelstenar, lära sig smida guld och silver och dessutom lära sig företagande så jag förhoppningsvis (sen efter utbildningen om jag fortfarande vill) bli smyckesdesigner! Ni lär få höra om det här mer framöver och dessutom fortsätter jag blogga där uppifrån!
 
 
 
 
xoxo / M

Längtan

 
Min älskling har varit nere på ön i några dagar nu! Vi hade inte setts på 7månader... och jävlar vad jag har längtat! Här ovan ser ni några bilder från när han var här. Han åkte hem förut idag och jag saknar honom redan..
 
Dålig uppdatering på senaste... anledning? Jobb, jobb och mys med min man
 
 
 
 
xoxo / M

RSS 2.0