Bland liljor och akvileja..

Klänning- H&M // Klackar- Jeffrey Campbell // Blomsterkrans- gjort själv
Här ovan ser ni alltså hur jag såg ut igår på midsommar! Jag hade en lugn dag/kväll med släkten vilket var väldigt mysigt och bra eftersom min första jobbdag var idag (midsommardagen). Även om jag bara jobbade fyra timmar idag så känner jag mig lite trött, så just nu ligger jag bara hemma, ser film och samlar krafter att jobba imorgon också! Hoppas ni haft en bra midsommar!
 
 
 
 
xoxo / M
 
 
 
 

dopbaket

 
Här ser ni alltså resultatet från baket i lördags som sedan åts upp på söndagens dop!
 
 
 
xoxo / M

Opium

 
Kavaj- & other stories // Klänning- Filippa K // Skärp- Mango // Väska- Marc by Marc Jacobs // Klackar- Miu Miu
 
Idag har jag varit på dop för min kusins lilla söta bebis Alva! Vi bakade till dopet hela gårdagen vilket resulterade i massa rosa fina bakverk som jag kanske lägger upp en bild på senare!
Förövrigt så älskar jag plaggen jag bär på bilderna ovan.. Kavajen bara älskar jag mönstret på, Klänningen bar jag på studenten och jag gillar att den är v-ringad och hur bekväm som helst!
 
 
xoxo / M
 

Wanted & needed

1. Charlotte Olympia ca. 5000kr // 2. Marc by Marc Jacobs ca. 2000kr // Marc by Marc Jacobs ca. 1900kr
 
Är just nu på jakt efter ett par platta skor som är enkla att ta på sig och som passar min stil då jag inte är ett fan av vanliga ballerinaskor! Har alltid väldigt svårt att hitta platta skor som jag gillar.. Men de tre paren ovan skulle jag kunna tänka mig! Allra helst vill jag ha katterna från Charlotte Olympia.. men såklart är de även de dyraste! Så det blir kanske ett par hundar från Marc by Marc Jacobs istället!
 
 
 
 
xoxo / M
 
 

Studenttider

Lite bilder från den senaste veckan som förövrigt känns helt overklig!
 
 
 
xoxo/ M

Balen

Klänning- Sytt själv // Klackar- Miu Miu // Örhängen- Lindex // Armband- Cocoo
 
Såhär såg jag alltså ut på balen (+väskan jag gjort som ni ser i ett tidigare inlägg)! Dessa foton är tagna av Nina då jag, Nina och min mamma åkte ut och tog foton på mig i min balklänning precis innan balen, dock är detta endast 7 av ca. 200bilder så det kan komma upp fler bilder framöver! Balen var grym och det var så fint att se alla så uppklädda och fina!
Idag och igår har det varit vagnbygga all day så därför har jag inte hunnit visa bilder på min balklänning förens idag!
NU på FREDAG tar jag studenten... det är HELT sjukt!
 
ps. Var faktiskt väldigt nöjd med min balklänning som jag sydde själv och kände mig lite som en italiensk drottning! haha
 
 
 
 
xoxo / M

RSS 2.0