Cold wind blows

Fuskpäls- Cubus // Stickad polo och fejkskinnsbyxor- H&M // Väska- Köpt i Rom // Boots- Vagabond
 
Favoritkombo: vitt+svart+detaljer i guld
 
 
 
xoxo / M

Magic

Bild från igår.
 
Igår så pluggade jag nästan hela dagen med undantag på eftermiddagen då vi var några stycken som åkte ut och grillade älgburgare och megastora marsmallows. Idag har jag fortsatt med pluggandet och det ska jag fortsätta med ikväll då jag ska över till min granne Maya som har gjort lite spel, typ memory, frågesport, finns i sjön med såna saker vi ska lära oss inför tentan om några veckor! haha
 
 
 
 
xoxo / M
 

Latest

Foton: Tagna av Maya under förra lördagskvällen när vi firade att  vi klarat av en månad här ute!
 
I veckan har det varit mycket att göra.. Föreläsningar, massor med stenslipning, två heldagsexkursioner varav en innehöll att bestiga berget Kautisvaara i snöstorm (don´t try), tvätttid, trip till Gällivare för lite shopping av nödvändigheter ... Ja det var ungefär min vecka! 
 
Nästa vecka blir betydligt lugnare planeringsmässigt så blir väl att köra hårt med hemstudierna! stora tentor och inlämningsuppgifter närmar sig! Let´s go.
 
 PS. Igår kom den första snön
 
 
xoxo / M
 
 

In my mind I am a shopaholic

Stickad v-ringad tröja- Acne ca.1995kr // Ljusbrun läderväska med kedjehandtag- Mulberry ca.7000kr // Svart kjol med volang- Monki 200kr // Boots med pälsutsida- Acne ca.3600kr
 
Denna vecka har dessa fyra ting stått högst upp på önskelistan! Eller... den där väskan har jag velat haft i 3år så det borde vara dags att köpa den snart, hehe. 
Blev  helt förälskad i de håriga bootsen från Acne! Dock verkar de vara slut överallt (?), men det kanske är lika bra... min plånbok mår iallafall mycket bättre av det!
 
 
 
 
xoxo / M

My first cabochon

Här ser ni de olika stegen jag slipat i för att nå fram till slutresultatet som ni ser på de två nedersta bilderna!
Blev nöjd med tanke på att det var min första cabochonslipning som man kallar denna slipning med rundad ovansida och platt undersida. Stenen vi fick slipa var marmor och min sten som ni ser på bilderna har blivit förorenad av krom (om jag inte minns fel) det är därför den fått en grön färg!
 
 
 
 
xoxo / M

Life

En bild jag tog för några dagar när vi satt och grillade och några åkte ut i båten och fiskade.
 
Alla löv är numera borta på träden, det blir allt mörkare, solen har inte synts till sedan bilden ovan är tagen och temperaturen är nere på ca 7grader dagtid. Inte det optimala förhållandet för att hålla humöret uppe och inte bli deprimerad. Men som tur är händer det alltid en hel del! Nästa vecka är två exkursioner inplanerade, På måndag får vi äntligen börja slipa stenar och på onsdag ska en liten klassresa till kolahalvön spanas in! 
Sen är det ju en hel del plugg också..! 
Ps. klarade första kemi"hemtentan" och ett annat litet prov vi hade som vi var tvungna att klara för att få börja slipa stenar nu på måndag!
 
 
 
 
 
xoxo / M

Detaljer från stugan

 
Här kommer lite detaljer från stugan, anledningen till att jag inte visar mer helhetsbilder beror på att jag är allt annat än nöjd med furupanelen..och allt annat i furu!
På andra bilden ser ni ett halsband och ett par örhängen. Halsbandet köpte jag i Kiruna innan jag kom hit och fattade att det var min lärare som gör dessa halsband haha! Det är avgjutna alkottar och jag älskar verkligen det, har använt det halsbandet nästan varje dag! Kommer bättre bilder på det framöver! Örhängena har också någon här på Kristallen AB gjort, dessa vann jag en av de första dagarna i någon tävling!
Näst längst ner ser ni min hjärtvägg, eller iallafall en av dom! beställde hem massa foton jag tagit under åren och satt upp i hjärtform på två av mina väggar! Blev väldigt nöjd med det!
 
 
 
 
xoxo / M

Oh i wish

Väska i läder 799:- och halsband 399:-, båda från H&M
 
Dessa två ting står för dagens habegär.. Har sådan enorm shoppinglust men eftersom jag lever studentliv utan studielån (ville klara mig utan det) såå blir det inte så mycket att shoppa för.. om ens något! haha
Vissa i klassen lever dock på studielån och shoppar en hel del kläder, vilket jag tycker känns sjukt märkligt att spendera sina lånade pengar på!
Sakerna ovan får iallafall vänta (tyvärr).. kanske får satsa på att önska mig det i julklapp? haha
 
 
 
 
xoxo / M
 

Höst i lappmarkerna

Bilder tagna de senaste dagarna!
 
 
 
 
xoxo / M
 

Wherever there is a mountain to climb- do it with style

Kofta- Acne // Peplumtopp- H&M Trend // skinnbyxor (fejk)- H&M // Väska- Köpt i Rom // Loafers- Topshop
 
För tredje outfiten i rad här på bloggen har jag min kofta från Acne.. Har blivit en klar garderobsfavorit!
Igår var jag och fyra stycken från klassen i Kiruna för att inhandla lite nödvändigheter och spana in Kiruna (även fast jag gjort det tidigare!). Bilderna ovan är tagna på ett berg/skidbacke som heter Loussavaara som vi gick upp på! På vägen upp hade man verkligen en fantastisk utsikt över Kiruna och över landskapet runtomkring! Mer bilder kommer senare!
 
ps.  Kan inte rekomendera att gå upp för ett berg i loafers...
 
 
 
 
 
xoxo / M

Det norrländska lugnet

Lite bilder från den senaste veckan! Vi har gjort en hel del! Fiskat som på första bilden, vaskat guld, grillat,bakat, njutit av utsikten och massa annat som inte finns med på bild! Visst är det vackert? För mig är det iallafall helt otroligt vackert och man blir liksom lugn i själen av att se en spegelblank älv när solen speglar sig. Väntar dock fortfarande på att få se norrskenet!
Men trots att landskapet är galet vackert och att klassen är bra så längtar jag hem! såklart..
 
Idag har förkylning och mensvärk tagit över min kropp så hela dagen spenderas i stugan! 
 
 
 
 
xoxo / M
 

RSS 2.0