Jag lever

Bilder från igår!
 
 
 
 
 
 
xoxo / M
 

yesterday

Igår var jag på utflykt till Fårö med familjen! Riktigt mysigt!

På fredag åker jag tillbaka norrut.. Har försökt göra mig själv mer taggad och har väl lyckats lite i alla fall.. Har bland annat bett om helgkurser i gjutning och filigran (tekniker inom guldsmide för er som undrar) och bokat in en resa till Finland för att besöka Europas djupaste metallgruva och hacka sten!
Men nu är det bara ett år kvar och jag kommer klara det!
 
 
 
 
 
xoxo / M

kvällsdopp, middagar och ett par drinkar

Sen senaste uppdateringen (som var allt för längesedan) så har jag tagit kvällsdopp i havet, ätit för många goda middagar, varit på utflykter, spenderat för mycket pengar på mojitos, myst med familjen, jobbat och försökt träffat alla mina kompisar så mycket som möjligt innan alla sprider ut sig runt hela Sverige!
Just nu försöker jag att boka en tillbakaresa till Lannavaara men det går dåligt.. Jag har en sådan ångest och känner verkligen inte för att åka tillbaka! Bläääääää!
Nu - fredagsmys med familjen!
 
 
 
 
 
xoxo / M

ocean

Min lediga tid de senaste dagarna! mycket bad, solnedgång och mat! Som vanligt helt enkelt! Utöver det vanliga har jag också varit på min mosters 50årsfest, där jag nästan blev folkskygg av alla människor men ändå var med och sjöng min och mammas egenhändigt gjorda cover på låten mamma mia!
Har jobbat två dagar nu och har ytterligare två kvar att jobba innan jag blir ledig i två dagar! att stå upp en hel dag i 30-35grader utan ventilation, ac eller fläkt är inget att rekomendera.
 
 
 
 
 
xoxo / M
 
 

RSS 2.0