En egen metalllverkstad

Har ända sedan vi började med metall vetat att det var något jag ville hålla på med framöver! Att göra smycken är så fantastiskt kul! Drömmen just nu är därför ett eget smyckesföretag och en egen metallverkstad! Hade lite pengar över nu i Juni så jag beställde hem grejerna ni ser ovan (som alltså är till en framtida egen metallverkstad)! Så nu har jag iallafall börjat köpa in verktyg till en egen metallverkstad!  
 
Nu ska jag jobba! (money, money, money)
 
 
 
 
 
 
xoxo / M

Midsommar

Klänning - H&M // Klackar - Jeffrey Campbell // Smycken och krans - gjort själv
 
Såhär såg jag ut igår på självaste midsommarafton! Midsommarafton spenderades med släkten på dagen och senare på kvällen åkte jag till en fest. Det blev dock en tidig kväll eftersom jag har jobbat idag! Jobbar även imorgon så nu börjar det bli dags att gå och lägga sig! 
Hoppas ni haft en fin midsommar iallafall!
Framöver kan ni räkna med bilder på rubiner, diamanter och verktyg som jag på senaste tiden köpt till lite framtida silversmide!
 
 
 
 
 
xoxo / M

Vernissage

Lite bilder från igår när jag och mamma var  på en vernissage/invigning i Drottens ruin!
 
Idag var min första jobbdag! Det gick bra men som alltid efter man jobbat känner man sig halvt död! Just nu så verkar det som att jag kommer få jobba sjukt mycket i sommar! Såklart lite segt och tråkigt att jobba mycket men ändå kul och behövligt eftersom jag vill överleva ett till studieår utan studielån och dessutom kunna köpa silver, guld och ädelstenar. 
Nu väntar sängen!
 
 
 
 
 
xoxo / M

Mys med Mexikofeeling

Lite bilder från igårkväll! Lagade mexikansk varmrätt med grillade kycklingspett, grillade majskolvar, guacamole, nachoschips, molesås och mangosalsa! För er som undrar vad molesås är så kan jag berätta att det är en mexikansk sås som ingår i deras nationalrätt, molesåsen innehåller bland annat choklad! 
Till efterrätt blev det rabarberparfait med marängsmulor och jordgubbar och till det bjöd jag på vit sangria! 
Lite senare blev det även tequila och utgång!
Hade en grymt bra kväll!
 
 
 
 
 
 
xoxo / M

Lupin

Några närbilder på några vackra lupiner i Borås. Jag älskar blommor. Jag älskar lupiner. 
 
Dagen har mestadels spenderats framför TVn tillsammans med min lillebror, ett magic mayo meal från sibylla, någon liter coca cola och ett par jägershots mot förkylningen. 
Nu ikväll har jag börjat fixa med maten inför morgondagens grillfest! Bilder på det kommer förmodligen i övermorgon (eftersom jag inte vill avslöja för dom som kommer vad det blir för mat)!
Just nu sitter jag och ser över min ekonomi och som det ser ut blir det snålt med shopping framöver... Tur att man börjar jobba snart! 
 
 
 
 
 
 
xoxo / M
 

Västra Götaland

Lite bilder från mina senaste dagar på den västra sidan av Sverige (Göteborgs och Boråstrakten)!
Första kvällen (lördags) hade Jens sighseeing med mig runt hela Borås. På söndagen såg jag på när han spelade fotbollsmatch, vilket var väldigt händelserikt då två personer bröt fingret och en person fick åka ambulans! Jens kom undan med att bara stuka foten. På måndagen åkte vi in mot Göteborg! I Göteborg  åt vi räkor, myste på det enormt fina prinsessrumsliknande hotellrummet, shoppade m.m. På Onsdagen tog Jens med mig ut på landet där vi gick på outletrunda och hade picknick! 
Har haft det grymt bra men som vanligt saknar jag Jens nu direkt när jag kommit hem!
 
Idag ska jag bara vara hemma och vila, jag har blivit förkyld men måste försöka bli pigg tills imorgon då jag ska ha en grillfest med några kompisar! 
 
 
 
 
 
 
xoxo / M
 

Mot Borås & Göteborg

Lite gamla bilder från 2012 tagna i Göteborg och Borås!
 
Om en timme måste jag vara på plats på flyget så nu måste jag se till att packa klart!
Kommer inte ta med mig datorn så bloggen kommer stå stilla tills på torsdag och då det lär komma massa bilder från min lilla trip! 
Ha det bra tills dess!
 
 
 
 
 
xoxo / M

Igår

Lite blandade bilder från igår!
 
Idag är det inte alls lika fint väder som igår! Så idag blir det nog att packa upp (nej.. jag har inte orkat göra det än), måla akvarell och se på någon film med lillebror! 
 
 
 
 
 
xoxo / M

Home sweet home

Idag fick jag en födelsedagspresent såhär i efterskott - ett doftljus från Byredo!! Har tidigare en parfym därifrån som ni också ser på bilderna. Deras dofter alltså.. helt underbara! 
 
Nu är jag äntligen hemma på Gotland! Dom senaste dagarna har jag njutit och tryckt i mig av mammas mat, åkt runt på Gotland, haft picknick i almedalen, sovit enormt länge, lämnat in en slutinlämning på företagsetableringen, bokat resa till Borås/Göteborg nu på lördag, målat akvarell, kollat årets studentbal, sett massa film med familjen och så har jag gjort en del andra grejer också! Jag har alltså haft en hel del för mig de senaste dagarna! 
Nu i veckan ska jag träffa massa kompisar, se studenterna springa ut, måla mer akvarell och sen på lördag tar jag flyget till min kille i Borås! 
 
 
 
 
 
 
xoxo / M

RSS 2.0