I made it

Äntligen. Förra veckan blev jag tillslut klar med denna briljantslipade bergkristall som jag jobbat med i ca 200 timmar..
Så enormt glad att äntligen vara klar!!
 
Nu tar jag långhelg!
 
 
 
 
xoxo / M

Herr hökuggla

Nu på lunchen åkte jag och Jessica på en liten tripp till Övre soppero i jakten på hundmat!
På vägen såg vi två hökugglor (northern hawk-owl) som jag lyckades ta ett par halvdana bilder på!
 
 
 
 
xoxo / M

Femstensring

Idag gjorde jag klart denna silverring med 5st infattade safirer! En så kallad femstensring!
Blev efter mycket pill ganska nöjd! Nu tar jag helg!
 
 
 
 
 
xoxo / M

Melted

Häromdagen smälte jag ner skrotsilver som blivit över när jag gjort andra smycken! Testade även att smälta ner lite guld som jag fått av mamma! Det blev en del så nu har jag både guld och silver att göra nya saker av!
Den här veckan har varit sjukt seg! Har suttit och gnuggat sten i facetten och nu är jag äntligen klar!!! Efter 200h slipning så hoppas jag innerligt att jag får godkänt! Har varit en del inne i metallverkstaden också men det har inte gått så bra som jag hoppats.
Men nu är det fredag så det är bara kötta på ända fram till helgen!
 
 
 
 
 
xoxo / M

jobba, jobba, jobba

Work in progress i verkstaden!
Denna vecka har gått så sjukt fort! Känns inte som jag har hunnit med så mycket som jag velat och silverarbetena i verkstaden går väldigt långsamt framåt. Samtidigt som jag försöker slipa klart den där avskyvärda facettstenen.
Idag är det fredag vilket betyder att det närmar sig helg!! Förutom 7 rätters middag och filmmys med tjejerna så har jag inga speciella planer!
 
 
 
 
xoxo / M

Kvinnfolk i vildmarken

Igår var jag, Jessica, Madde och hundarna på utflykt till guldvaskarlägret!
 
 
 
xoxo / M

simple

Innan påsk fick jag en beställning på en present som skulle ges till min kompis Nina av hennes mamma. Fick själv bestämma design och efter lite funderingar kom jag fram till denna design då hon brukar vara en person som gillar enkla, stilrena smycken! Gjorde då dessa silverplattor och infattade en akvamarin i mitten på varje platta! Det blev då ett litet set med armband och halsband!
De senaste dagarna har det varit full fart på hemmaplan. Nu är jag tillbaka i Lannavaara och här blir de full fart med de nya kurserna!
 
 
 
 
xoxo / M

Glad påsk!!!


Såhär har jag sett ut idag!
På bilderna ser ni min nya väska som jag fått av mamma och pappa i tidig examenspresent! Det är en väska i getskinn från Mulberry i modellen Lily! Har velat ha den i ungefär 5år och nu äntligen är den min!
Idag har jag varit med familjen på utflykt till Hoburgen - samma biltur som varje påskafton! Riktigt mysigt trots grått väder med snö och regn!
 
Glad påsk på er alla!!
 
 
 
 
xoxo / M
 

Yasuragi

Igår mötte jag upp mamma för att tillsammans åka ut till Yasuragi hasseludden! Vilket är ett japanskt spa!
Det är så himla mysigt här ute! Vi har druckit drinkar, ätit japansk mat, tvagat oss, badat i olika pooler och spanat på den fina utsikten!
Snart ska vi bege oss in mot Stockholm city för att shoppa och senare ikväll bär det av till ön!
 
 
 
 
xoxo / M

RSS 2.0