Göteborg - Stockholm - Umeå - Luleå

GÖTEBORG.
Västkusten bjöd på mycket regn varje dag, men trots det hade jag det riktigt bra! Jag, Madde och Erik bodde hos Maya, mys! Om dagarna blev det shopping, sightseeing och lyxiga bakelser och om kvällarna blev det god mat och för många drinkar.
 
STOCKHOLM.
Efter att ha spenderat 3 dagar i gbg var det dags för mig och Madde att ta tåget till huvudstaden. Den resan var allt annat än kul eftersom jag var rekordbakis hela den dagen. När vi väl kom fram till Stockholm tog vi oss till hotellet och vilade ett bra tag.. Sen tog vi oss ut på en shoppingrunda på Södermalm. På kvällen blev det middag med Jessica i gamla stan (äntligen var järngänget samlat). Dagen efter spenderade vi dagen på smyckesmässan Precious - väldigt kul! Vi kollade smycken, köpte stenar och pärlor och gick på en föreläsning om diamanter. Senare på dagen hängde vi på Arlanda och väntade på att flyget till Umeå skulle lyfta.
 
 
UMEÅ.
I Jessicas hometown blev det lite shopping och massor med sightseeing! Vi besökte även två museum och åt som vanligt en massa god mat! Vädret var fantastiskt och att hänga med mina två favoriter (+ favorithunden) var också fantastiskt så hela vistelsen var fantastisk, haha. 
 
 
LULEÅ.
Min resa avslutades i Luleå där det även där blev lite sightseeing! Fick också testa på att äta älgkött igen vilket jag inte trodde jag gillade, men denna gång var det faktiskt riktigt gott! 
 
 
 
Nu är jag tillbaka i Visby. Saknar redan alla jag fick återförenas med under resans gång! Kan tänka mig att göra om denna resan redan nu.
 
 
 
 
 
 
xoxo / M
 

RSS 2.0