Nice

bild: google
 
Om mindre än två månader befinner jag mig på Franska Rivieran! Närmare bestämt i staden Nice! Ser verkligen, verkligen fram emot det! wiiihooooo
 
 
 
 
xoxo / M

Give me sunlight

1. Är på jakt efter den ultimata vita klänningen. Denna kommer från Acne och är tragiskt nog lite för dyr för mig just nu.
2. En guldig cuff till armen från Sophie by Sophie ska jag önska mig i födelsedagspresent.
3. Ett par örhängen med gula neondetaljer hade passat bra till min väska i neongul från Cambridge. Dessa örhängen kommer från Anton Henuis.
4. Det jag allra mest suktar efter just nu är en ljus väska.. Helst en från Marc by Marc Jacobs som den här ovan!
5. Platta snygga skor tycker jag alltid är lika svårt att hitta.. I år funderar jag på att satsa på ett par espadrillos i antingen neon eller vitt. Dessa ovan hade jag gärna haft i min ägo och kommer ifrån Stella McCartney.
 
Som ni ser ett smakprov av ovan så vill jag att min garderob ska gå i vitt med detaljer i krispiga färger. Får se om jag köper något av det ovan under min Stockholmstripp i helgen.. Ska iallafall kolla på väskor från Marc by Marc Jacobs så får se om jag hittar en perfekt väska och unnar mig den..
 
(Ser nu att väskan från Marc by Marc Jacobs har blivit kapad till höger vid uppladdningen.. men eftersom min dator vägrar ladda om får det vara så!)
 
 
 
 
 
xoxo / M

Long time

Längtar efter helt snöfri mark, längtar efter att slippa strumpbyxor, längtar efter att bara behöva en tröja, längtar efter att kunna använda mina Jeffrey Campbells.
 
Har inte prioriterat att blogga på väldigt länge nu.. och ni anar nog vad det beror på (skolan för er som inte förstod). Tar ju studenten om cirka 80 dagar skulle jag tro och det finns MYCKET saker att göra innan dess!Mestadels massa plugg som ska avslutas men också mycket kul som till exempel sy balklänning, åka på olika stockholmstripper och eventuellt åka till franska rivieran!
Nu på lördag åker jag till Stockholm med familjen för att ta det lugnt och se på Magnus Uggla. Kommer såklart bli lite shopping också och har till och med gjort en shoppinglista som jag tänkte visa er imorgon!
 
 
 
 
xoxo / M

Home sweet home

 
Här ovan ser ni några saker jag gärna hade fräschat upp mitt rum med!
 
Denna vecka har jag utöver skolan pluggat i snitt 6h per dag så därför har jag inte orkat blogga! Har lugnat ner
sig lite med plugg nu men har fortfarande en hel del grejer att fixa! Ska bli sååå skönt med fredag imorgon.
 
 
 
 
 
xoxo / M

Iconic

Bianca Jagger & Madonna
 
Ett smakprov från min modebok som jag jobbar för fullt med. Just nu är det riktigt stressigt och mycket att göra med skolan och andra grejer! Imorgon har jag en inlämning och ett prov och när det är gjort så är det bara att köra för fullt på det som ska in i övrigt den här veckan!
 
 
 
 
xoxo / M

COLD WIND BLOWS

Jacka - H&M Trend // Polotröja - H&M // Klocka - Michael Kors // Jeans - Crocker // Skor - Vagabond
 
En mysoutfit från igår då jag, mamma och Jesper åkte runt på landet. Gillar verkligen den här aprikosfärgade mohairjackan och jag längtar tills det blir varmare vindar så jag kan använda den mer!
Idag har jag inga speciella planer än.. dock så är det vissa grejer som måste fixas och dessutom ska familjen försöka boka en resa! Ha en bra lördag!
 
 
 
 
xoxo / M

Bluebird

Kavaj - Acne // Sandaletter - Nicholas Kirkwood // Byxor - H&M // Väska - Rebecca Minkoff // Klocka - Michael Kors // Armband - Cartier
 
Idag så skulle jag väldigt gärna bära outfiten ovan (med en vit t-shirt)! Det är dock ännu lite för kallt.. Men ändå! Jag gillar verkligen dom här byxorna som är nyinkomna på H&M! Funderar på att köpa dem då de är billiga (299:-) och dessutom blir väldigt snygga om man matchar dem med guld och mörkblå detaljer. De mörkblåa detaljerna tar upp mönstret på byxorna så det skapar en snygg sammanhängande helhet.
 
 
 
 
 
xoxo / M

RSS 2.0