Äppelblom

Kavaj- H&M // Topp- Acne // Kjol- Bikbok // Väska- Marc by Marc Jacobs // Skärp- Mango // Skor- Depeche
 
Såhär har jag sett ut idag! Dagen har bestått av studiebesök på Jehovas vittnen, lunch med Veronica, redovisning i naturkunskap och två stycken studentmöten! Nu är jag helt slut även fast det inte har varit en ovanligt jobbig dag! Fick precis resultatet av ett geologiprov vi gjorde förra veckan och jag fick MVG så just nu är jag otroligt nöjd med mig själv! wiiiieee
 
Ovan ser ni förresten ett av köpen jag gjorde i Stockholm; Skärpet från Mango som ser ut som en kedja! Älskar det!!
 
 
 
 
xoxo / M

Mösspåtagning

Bilder från mösspåtagningen!
 
Det är verkligen galet mycket att fixa med studenten och så nu så därför har jag inte hunnit blogga på länge! I helgen var jag och mamma i Stockholm och handlade lite kläder och så till min student och hade en supermysig dag! Så nu är iallafall studentklänning och så köpt men balklänningen är inte färdigsydd än... hehe! Har deadline på lördagskväll eftersom balen är på söndag! Imorgon har jag en redovisning i naturkunskap vilket blir det sista arbetet jag gör på gymnasiet!
Har dock en hel del nyinköpta grejer att visa upp och nu när det blivit varmare flödar inspirationen i outfitväg!
 
 
 
 
xoxo / M

Blue

Örhängen gjorda i guldpläterat silver, akvamarin och kvarts- Köpta i S:t Paul
 
Dessa örhängen köpte jag alltså i S:t Paul.. tycker de är så himla vackra!! I bakgrunden av bilderna ser ni några askar (askar i eiffeltornform) som jag designat i photoshop till en skoluppgift, men blev ganska nöjd så sparade två stycken som står på mitt skrivbord!
Idag så är det skola som gäller (har just nu sovmorgon), senare ska jag och Veronica leta present till en lärare och ikväll så blir det Creperiet med några från klassen. MYS!
 
 
 
 
xoxo / M

Balväskan

Före.
efter.
 
Jakten på balväskan är över! Hittade inte någon som jag ville ha så jag valde att göra en själv! Jag köpte en hård clutch och band i den färg jag ville ha väskan i. Tejpade väskan i beige tejp för att inte den rosa färgen skulle skina igenom och sen så flätade jag band över väskan och fäste med hjälp av superlim! Blev väldigt nöjd och den passar till min balklänning jag håller på att sy! (Ni ser en sneak peak på balklänningen i bakgrunden på väskan på sista bilden).
 
 
 
 
xoxo / M

Rose insolent

Nagellack i färgen "Rose insolent 489"- Chanel
 
Som jag kanske nämnt förut så gillar jag verkligen taxfreen vid olika flygplatser! Detta nagellack köpte jag i taxfreen på Nice flygplats och jag betalade 18£ vilket är ungefär 160kr! Om man skulle köpa ett likadant i Sverige kostar det typ 250kr.
 
Idag så har det varit en slapp dag. Jag har varit förkyld i flera dagar så orkar inte göra så mycket! Har dock målat, sytt på min balklänning och fixat lite smågrejer! Imorgon är det skola och jag har endast 19 skoldagar kvar nu.. GALET!
 
 
 
 
xoxo / M

Walking down the streets in S:t Paul

Stickad tröja- Zara // Klänning- Kate Moss for Topshop // Väska- Marc by Marc Jacobs // Skor- Depeche // Klocka- Michael Kors // Armband- Sophie by Sophie
 
Sista inlägget med bilder från franska rivieran! Saknar det verkligen.. vill tillbaka!
Just nu: Syr jag på min balklänning. Längtar tills den blir klar!!
 
 
 
 
xoxo / M

S:t Paul

Här kommer bilderna från S:t Paul som är en medeltida stad uppe i bergen! Det var supermysigt att strosa runt där uppe i alla små gränder fyllda med butiker! Dessutom var det helt fantastisk utsikt där uppifrån. Jag spanade efter Roger Moore som tydligen har bostad där men utan resultat (haha)!
 
 
 
xoxo / M

Walking down the streets in Monaco

Blus- Zara // Virkade shorts- H&M consecius collection // Skor- Depeche // Väska- Marc by Marc Jacobs // Armband- Sophie by Sophie // Klocka- Michael Kors
 
Detta bar jag i Monaco! Var tvungen att ha långärmat eftersom jag brände axlarna rejält dagen innan.. haha!
 
 
 
 
xoxo / M

Monaco

Här ser ni mina bilder från dagen i Monaco! Det var så himla fint och häftigt där! Alla megastora yatcher och nyvaxade porschar.. Vi såg såklart också det kända casinot som ni ser på bild nummer tre! Det var helt galna höjdskillnader i Monaco och vi gick hur många trappsteg som helst (bra för rumpan).
Något man också kan nämna var att maten var sjukt dyr! För en lunch betalade vi 1600kr för fyra personer..
 
 
 
 
xoxo/ M

Nice del II

Mest matbilder denna gång... men det är inte helt fel enligt mig eftersom mat ligger mig väldigt varmt om hjärtat! Det negativa är dock att jag längtar efter all denna mat.. Kungsräkorna med wokade grönsaker var bland det godaste jag ätit och glassen var helt grym!
 
 
 
xoxo / M

Walking down the streets in Nice

topp- H&M trend // Kjol- Topshop // Väska- Marc by Marc Jacobs // Skor- Depeche // Klocka- Michael Kors // Armband- Sophie by Sophie
 
Såhär såg jag ut första dagen då vi vandrade runt i Nice. Bilderna är tagna utanför den ryska kyrkan vilken vi inte kom in i eftersom jag och mamma var klädda för "oanständigt" haha.
Senare idag kommer det upp fler bilder från Nice! (mycket matbilder.. hehe)
 
 
 
xoxo / M

Nice del I

Nu är jag på hemmaplan igen! Inte allt för roligt.. men ändå helt okej eftersom det trots allt är shortsvärme här hemma också! Resan till Nice var helt fantastisk och jag har mycket fler bilder att visa er! Hade tänkt dela upp det lite på följande sett (inlägg): Nice del I, Nice del II, Monaco, St Paul, shopping och sen bilder på de olika outfitsen de olika dagarna!
På bilderna ovan ser ni alltså de första bilderna tagna i vackra Nice i Frankrike!
 
 
 
 
xoxo / M

Hasta la vista

Stickad tröja- Zara // Kjol- Indiska // Väska- Marc by Marc Jacobs
 
Idag har jag och finaste Emma varit ute och fotograferat! Ovan ser ni en av alla 467 bilder vi tog.. haha! Hann inte redigera/ladda upp fler nu eftersom jag är i full gång med att packa! SÅ SVÅRT! Men jag är iallafall så grymt taggad inför imorgon då jag åker till Nice!! Kommer inte uppdatera förens Tisdag eftersom jag inte kommer ta med mig datan till Nice! Men på Tisdag kan ni räkna med massa fina bilder!
Hoppas ni får en bra vecka!
 
 
 
 
xoxo / M

RSS 2.0