Norrköping

Nej jag är inte i Norrköping fortfarande (även fast jag önskar det).. Jag hade bara lite bilder från lördagskvällen och söndagen att visa!
Nu är jag tillbaka i norrland med pluggkaos och vinterkyla! 
 
 
 
 
 
 
xoxo / M

Stockholm - Norrköping

Bilder från igår och idag!
Igår åkte jag till Stockholm och mötte upp Emma, Josefine och David. Vi tog en shoppingrunda och sen satte vi oss på Fridays i Kungsträdgården för att äta, dricka drinkar, spana snygga killar och prata skit i mängder. 
kl 21.51 tog jag och Emma tåget vidare till Norrköping där Sara och Rim hämtade upp oss på tågstationen! 
Idag har Sara visat oss runt här i Norrköping och som ni ser ovan var det hur fint som helst!
Vi passade även på att tillsammans handla smink för nästan 3000:-... oups...
Vi hann även förbi systemet för att göra oss redo inför Saras inflyttningsfest ikväll! Humöret är på topp!
 
 
 
 
 
 
xoxo / M

Istapp

För ett tag sedan bestämde jag och Jessica oss för att slipa lite sten! Jag gav mig på en bergkristall som jag själv plockat i Rutströmselet när vi var där! Vad gällande formen på stenen så blev jag inspirerad av en istapp eftersom bergkristall påminner väldigt mycket om is, och har genom historien fått ett rykte av att vara just förstenad is. 
 
På fredag lämnar jag Norrland för sydligare breddgrader! Ska åka på en liten Sverigeturné där Stockholm ligger först ut! I Stockholm ska jag möta upp Emma, Josefine och David för lite shopping, middag och drinkar! Samma kväll åker jag och Emma till Norrköping för att hälsa på Sara och gå på hennes inflyttningsfest på lördagen. På måndagen lämnar jag Norrköping och åker till Stockholm igen, där hinner jag shoppa i ett par timmar för att sedan ta flyget hem till Gotland! Jag längtar enormt mycket efter mina gamla vänner, familjen och mammas mat!
 
 
 
 
 
xoxo / M

Stugan

Förra helgen bestämde jag mig att det fick vara nog med furupaneler. Jag målade därför om furupanelerna i vitt! Passade på att pimpa stugan lite i övrigt också! Överst ser ni några bilder på hur de såg ut från början och längst ner så kommer bilderna på resultatet! Hela "renoveringen" med kuddar, pallar, mattor, nya glas osv kostade mindre än 1500kr, så det kändes okej!
Trivs verkligen mycket bättre i stugan nu! 
Nu ska jag och Jessica gå ner till skolan och titta på kristaller innan vi åker till Kiruna vid klockan 10!
Ha en bra fredag!
 
 
 
 
 
 
xoxo / M

RSS 2.0