J

Armband - Urban Outfitters £9
 
I Berlin så tog vi en tur förbi Urban Outfitters och jag hittade detta armband! "J" står som ni kanske förstår för min älskling Jens! Det är det optimala armbandet eftersom det är personligt, passar perfekt till min klocka, är guldigt och ganska diskret. På tal om Jens kan jag inte riktigt beskriva hur mycket jag saknar honom nu.. 3månader utan varandra är riktigt tungt och saknaden finns där varje sekund.
 
 
 
 
 
xoxo / M
 
 
 

Harbour

Hatt - Monki // Kappa - COS // Halsduk - Mulberry // Handskar - mammas // Plånbok - Acne // Blus - H&M Trend // Jeans - Crocker // Boots - Sixtyseven
 
Idag har jag varit på stan med mamma och kollat in bokrean. Hittade en fet modebok som jag fick av mamma som kommer lämpa sig bra när jag slutför mitt projektarbete (som jag förhoppningsvis kommer orka jobba med ikväll)!
Förövrigt tokgillar jag den här blusen jag har på mig. Dock syns den ju inte jättebra på bilderna ovan men den är v-ringad med små prickar på! Superfin.
 
 
 
 
xoxo / M

YSL touche éclat

Yves Saint Laurent touche éclat
 
På flygplatsen i Berlin passade jag på att köpa denna concealer som jag velat testa hur länge som helst! I taxfreen kostade denna concealer ungefär 250kr medans priset i en vanlig butik ligger på ungefär 400kr för exakt samma. Så det är helt klart värt att passa på om man ändå är på en flygplats! Har inte hunnit testa den än dock eftersom jag inte haft smink på sig sen jag kom hem men har ganska höga förväntningar!
 
 
 
 
 
xoxo / M

Spring wanties

Espadrilles från Chanel ca. 2500:- // Maxikjol från Dagmar ca. 2000:- // Örhängen från Björg ca. 650:- // Shorts från Rodebjer ca. 1600:-
 
Det här är de saker som just nu toppar min önskelista inför våren! Ett par espadrilles från Chanel hade jag inte tackat nej till då jag tycker det är svårt att hitta skor som är både snygga och platta och dessa espadrilles är just både snygga och platta. Sen har vi den underbara maxikjolen från Dagmar som påminner om en akvarellmålning som även den gärna skulle få flytta in i min garderob. De "råa" kristallörhängena från Björg skulle passa till vilken outfit som helst och de ljusgula shortsen från Rodebjer är helt i min smak då de nästan ser ut som en kjol men är ett par shorts! Jag har hittills varit och klämt på maxikjolen och shortsen så får se om det blir något köp..
 
 
 
 
 
xoxo / M

Lumberjack

Mössa - COS // Solbrillor- Odd Molly // Skjorta - Whyred // Väska - Louis Vuitton // Klocka - Michael Kors
 
Idag har jag varit en tur på landet och grillat korv med släkten vilket var väldigt mysigt men kallt! Förutom det ni ser på bilderna hade jag en fet jacka, två halsdukar och tjocka vantar.. dock frös jag ändå!!
Som de flesta andra kan jag verkligen inte sluta längta efter vår och sommar nu..
 
 
 
 
xoxo / M
 

Berlin del 2

 
Inlägget från igår med Berlinbilder var ifrån mina två första dagar. Detta inlägg är alltså bilder från min tredje och sista dag där då vi hade en "fri" dag! Vi började med att äta en brakfrukost och sedan åka till east side gallery för att se på muren som ni ser på många bilder ovan! Vi passade på att skriva våra namn på muren dessutom! Under dagen gick vi på två konstmuseum där vi såg tavlor av Andy Warhol och Salvador Dali, shoppade lite, gick in i en kyrka som blev bombad under andra världskriget och lite andra saker. Det var hur skönt som helst att komma bort ett tag och bara utforska en ny stad!
 
 
 
 
 
xoxo / M

++

Rosa byxor - H&M Trend 499:- // Vit T-shirt - Acne 449:-
 
De enda kläderna jag köpte på resan var dessa två plagg! De rosa byxorna längtar jag efter att kunna använda eftersom de kräver lite varmare väder än vad som är utanför dörren nu. T-shirten däremot kommer vara användbar året runt!
 
Nu måste jag springa och byta om! Ikväll ska jag fira mormor som fyller år!
 
 
 
xoxo / M

Berlin del 1

 
Nu är jag hemma från Berlin! Vi hade det väldigt bra (dock jävligt kallt)! Vi hann med fyra museum, två stadsvandringar, öldrickande och lite shopping! Här kommer första lasset med bilder som jag tagit och nästa läggs antagligen ut imorgon. På bild tre ser ni en bild från när vi var nere i en bunker från kalla kriget! Vi hade svårt att hitta en tysk restaurang så efter att ha frågat om tips av en kille på tunnelbanan fick vi tipset om "Max unt Moritz" där vi åt wienersnitzel, apfelstrudel och drack öl.
 
Senare idag ska jag visa några av de saker jag köpte till mig själv. Visade sig att jag mestadels köpt presenter.
 
 
 
 
xoxo / M

Bland blomsterprakt och semlor

Bild 1 & 2: En vit anemon pryder mitt sminkbord, Bild 3 & 4: Medans nejlikor pryder mitt fönster Bild 5 & 6: Tisdagens fettisdagsbak.
 
Lite bilder från den senaste veckan! Den här veckan har varit riktigt stressig.. Har behövt ta igen massa nu innan jag åker till Berlin så att jag inte hamnar efter när jag kommer hem.. samtidigt som det har varit saker som bara ska göras. Om två timmar ska jag möta upp dom andra på båtterminalen och sedan börjar resan till Berlin! Ska bli sjukt kul men är lite nervös! Iallafall så kommer det inte bli särskilt bra uppdatering här fram tills på fredag då jag är hemma igen och förmodligen har en del bilder från Berlin att visa! Ska dock försöka göra iallafall ett tidsinställt inlägg!
 
 
 
 
xoxo / M

J. Crew stripes

Klänning- J. Crew
 
Samtidigt som balskorna blev hemlevererade kom även denna klänning från J. Crew. Den är i siden och hur skön som helst! Dessutom ett riktigt kap då den kostat ca. 2500:- och nu bara kostade ca. 500:-!! Sjukt nöjd.
 
Min helg har spenderats med plugg och småfix och jag har faktiskt hunnit med en hel del. Är mycket nu innan sportlovet och jag åker ju dessutom till Berlin i 4dagar vilket gör att jag måste ta igen lite nu i förtid och lämna in några grejer som har deadline när jag är iväg.
 
 
 
xoxo / M

NÄR VINDARNA BLIR VARMARE

Pics: Stockholm Streetstyle
 
Man har fått lite vårvibbar vissa dagar, men blir alltid lika besviken när man dagen efter vaknar upp och marken är snötäckt igen. Så tills det blir vår på riktigt tittar jag runt på vårinspirerande outfits och längtar!
 
 
 
 
xoxo / M

Vad är väl en bal på slottet

Klackar - Miu Miu
 
Här har ni dem!! Mina nyss hemkomna balskor! Dom sitter helt perfekt och jag är supernöjd! De kommer passa perfekt till min mörkblå balklänning som jag ska börja sy när jag fått hem tyget som jag beställt från Tyskland. På tal om Tyskland så befinner jag mig i Berlin om lite mer än två veckor! Ska bli så kul! Dock en hel del plugg och andra saker att fixa innan dess...
 
 
 
 
xoxo / M

RSS 2.0